Play & Display Gift Packs

Omdat een Play & Display frame zo’n mooi kado is hebben we ook maar meteen een kleine selectie gemaakt van een frame inclusief elpee(s).
Door het toevoegen van zo’n mooi album heb je de beschikking over een prachtkado van een zeer persoonlijke aard. We proberen de keuze regelmatig aan te passen dus hou het in de gaten.

The Gift Pack Selection:

Air - Moon Safari

Het mengen van kunst en muziek in het “chill out” genre is echt leuk. Deze van Air bevoorbeeld staat echt voor de meer relaxte periode van electronische muziek in de negentiger jaren. Deze cover van bandleden Jean Benoit Dunckel en Nicolas Godin is na 10 jaar een waar icoon geworden

De muziek is lekker, de beats zijn langzaam en zwoel en de geluidskwaliteit van deze EMI persing is perfect.
Deze plaat met een witte Play & Display is beschikbaar voor €59.

Prijs: € 59.00   Bestel nu

St. Germain - Tourist

Een ander stukje fijne Franse muziek is deze van St. Germain waarin jazz en electronica gemengd worden tot een representatie van de romantiek van Frankrijk en de sferen van het nachtleven van Parijs.
Voor €59 bestelt u deze inclusief een witte Play & Display.

Prijs: € 59.00   Bestel nu

Coldplay - A Rush of Blood to the Head

Coldplay heeft de indierock opnieuw gedefiniëeerd voor de nieuwe generatie. Ook al een icoon in zijn genre waarbij bijna niemand van de typische fans deze op vinyl gekocht heeft. Voor de echt fans echter is dit de kans om het artwork en de muziek van hun idolen aan de muur te hangen.
Samen met een witte Play & Display voor €59 te koop in de shop.

Prijs: € 59.00   Bestel nu

image

Radiohead - OK Computer

Een van de beste albums uit de negentiger jaren waarin Radiohead op zijn best te beluisteren is. Met artwork van Stanley Donwood in combinatie met foto’s en teksten, waarvan sommige in Esperanto.
Nu samen met een witte Play & Display in de shop.

Prijs: € 59.00   Bestel nu

Gorillaz - Demon Days

Het hele Art Vinyl concept komt echt van experimenteren met hoezen en binnenhoezen. Binnen genres, artiesten, cover art artiesten of zelfs binnen 1 album! Deze van de Gorrilaz leent zich uitstekend om een mooi drieluik samen te stellen. De cover artiest Jamie Hewlett heeft vier karakterschetsen gemaakt in de vorm van deze bijzondere portretten. Gebruik deze om steeds weer een andere combi te maken. Hoe je het zelf wil en elke dag/week weer anders. Laat uw bezoek zich verbazen!

De muziek van de Gorillaz met zijn beats en samples wordt steeds beter naarmate u verder door het driedubbelalbum vordert! Neem deze kans om goed kennis te maken met de wereld van cover art met deze triple pack zwarte Play & Display frames inclusief het fraaie album van deze bijzondere band. Nu beschikbaar in onze winkel.

Prijs: € 129.00   Bestel nu

Art Vinyl Mix Art and Music
Art Vinyl logo

ArtVinyl wordt in de Benelux verdeeld door:

HIFI MATTERS


                 Cort van der Lindenstraat 8H
                 2288 EV Rijswijk

                 tel: +31 (0) 70 319 39 36
                 fax: +31 (0) 70 319 46 70

                 www.hifimatters.nl
                 info@artvinyl.nl


Copyright © Art Vinyl Ltd 2005 - 2010
Art Vinyl Play & Display Flip Frames Internationaal Patent Nummer PCT/GB2006/001705