Special Features

Wanneer u een andere hoes wilt plaatsen, is het niet nodig de lijst van de muur te halen. U hoeft alleen maar bovenop de vergrendeling te drukken en het voorste deel van de lijst scharniert open.

Albums variëren in dikte (denk aan dubbelelpees of zelfs driedubbel) maar voor een mooie strakke weergave moet de hoes toch goed geklemd zitten, ook de dunnere. Om dit op te lossen hebben de Play & Display lijsten vier “vingers” op de achterplaat die er voor zorgen dat de inhoud goed strak in het frame zit.

De achterplaat van het frame heeft een centrale sleuf waarmee de Play & Display opgehangen kan worden met één enkele schroef. Dit maakt het eenvoudig om te installeren, het hangt altijd recht. De sleuf is ideaal om de hoogte in te stellen zodat het in lijn hangen met andere frames makkelijker gaat. Bevestigingsmateriaal is inbegrepen in de verpakking.

Aan de wandzijde heeft de achterplaat op elke hoek een zacht dopje. Deze bieden extra stevigheid en zorgen er tevens voor dat er geen ongewilde krassen o.i.d. op de wand komen tijdens het ophangen.

Art Vinyl Mix Art and Music
Art Vinyl logo

ArtVinyl wordt in de Benelux verdeeld door:

HIFI MATTERS


                 Cort van der Lindenstraat 8H
                 2288 EV Rijswijk

                 tel: +31 (0) 70 319 39 36
                 fax: +31 (0) 70 319 46 70

                 www.hifimatters.nl
                 info@artvinyl.nl


Copyright © Art Vinyl Ltd 2005 - 2010
Art Vinyl Play & Display Flip Frames Internationaal Patent Nummer PCT/GB2006/001705