image

Display IdeeŽn

image
image
image

De Play & Display Flip Frames zijn ontworpen door Art Vinyl Ltd met oog op gebruiksgemak en maximaal plezier. Ze zijn zonder ingewikkelde assemblage direct te gebruiken en toe te passen.

Wij willen graag dat u optimaal gebruik maakt van uw Play & Display frames, daarom bieden wij u hier een aantal ideeŽn en suggesties die u eventueel op weg kunnen helpen om mooie combinaties te maken van uw hoezen.

Heeft u wel eens nagedacht om niet ťťn, niet drie maar zes of negen frames in een rij of vierkant te hangen? Als u de ruimte en het budget heeft is dat echt een muzikaal statement!

image
image

Wees natuurlijk ook vrij om eindeloos te experimenteren. Blij wisselen tot u 100% tevreden bent. En bekijk eens de binnenhoezen van uw elpees! Deze kunnen ook prachtig zijn of perfect passen bij een aantal andere hoezen die u utgezocht had. Vele artiesten brengen ook 12Ē singles uit die soortgelijke, maar net even andere artwork hebben dan het album zelf en aldus perfect combineren in een reeks.

image
image

Wanneer u drie frames gebruikt kunt u een mooi drieluik samenstellen met in het middenframe het centrum van uw mini tentoonstelling.

image
image

Het leukste is bijna wel om een thema samen te stellen. Het kan u uren plezier geven om door uw platenverzameling te gaan en platen bij elkaar te zoeken die hetzelfde thema vertegenwoordigen.
Heeft u vele platen dan zult u bijna zeker stuiten op artwork gedaan door dezelde tekenaar/fotograaf voor verschillende bands of muzikanten. Met een duidelijk te herkennen stijl. Ook weer super om deze bij elkaar te zoeken en aan uw muur te hangen.
Denk aan Tom Dixon die werk heeft gedaan voor Massive Attack, Peter Saville voor Factory Records en de wereldberoemde Banksy, allemaal artiesten die bekend zijn alleen al om hun album ontwerpen.

image
image

Voordat iemand zover is om hele muren vol te hangen met Art Vinylís met hoezen is het ook bijzonder leuk om een Play & Display kado te krijgen, compleet met album of 12Ē. Echt een zeer persoonlijk en uniek kado.

image
image

Mocht u heel creatief zijn ťn over budget beschikken dan kunt u zich uitleven, u mengt themaís met artiesten, en tekenaars met fotografen en muzikanten met bands; allemaal in ťťn grote expositie...

image
image

U heeft een platenwinkel of DJ-zaak? Kijk eens wat een unieke decoratie mogelijkheden Art Vinyl frames bieden.

image
image

Kunst en muziek combineren, dat is wat Play & Display is, een mooie unieke muurdecoratie voor in elke moderne living.

image
image

Heeft u wat te vertellen? Als artiest, muzikant, band, kunstenaar of simpelweg Art Vinyl Master!? Zeg het met Play & Display frames!

image image
Art Vinyl Mix Art and Music
Art Vinyl logo

ArtVinyl wordt in de Benelux verdeeld door:

HIFI MATTERS


                 Cort van der Lindenstraat 8H
                 2288 EV Rijswijk

                 tel: +31 (0) 70 319 39 36
                 fax: +31 (0) 70 319 46 70

                 www.hifimatters.nl
                 info@artvinyl.nl


Copyright © Art Vinyl Ltd 2005 - 2010
Art Vinyl Play & Display Flip Frames Internationaal Patent Nummer PCT/GB2006/001705